DIGE BYG ApS er et solidt firma som kan håndtere små og store opgaver indenfor nybygning, ombygning samt renovering.

DIGE BYG ApS står for det gode, solide og æstetiske håndværk. Her er kvalitet et kendetegn, der går igen i alt fra rådgivning, udførsel og service.

Vi udfører en lang række alsidige opgaver inden for murer, jord- og beton samt tømrer- og snedkerfaget og har gode samarbejdspartnere inden for andre brancher – fra mindre reparationer og små vedligeholdelsesopgaver til store byggeopgaver, hvor vi står for hele entreprisen. Hos os behøver du derfor kun én kontakt. Vi sørger for koordineringen, også hvis du ønsker at benytte din egen håndværker til dele af entreprisen.

Kontakt os gerne for at høre om hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt.

Murerarbejde

Badeværelser, facaderenovering, facadeisolering, tilbygninger, nybygning, indendørs flisearbejde, kælderrenovering, udvendige trapper, havemure, tage, skorstene, oplægning af jern i bærende vægge – det er nogle af de mange mureropgaver, vi udfører.
DIGE BYG ApS har års erfaring i alt inden for murerfaget. Vi sørger til stadighed at dygtiggøre os og holde os godt informeret om nyheder i branchen. Vi har stor fokus på arbejdets kvalitet og udførelse samt holdbare materialer. Har du et ældre hus der kræver anvendelse af “originale” produkter har vi ekspertisen.
DIGE BYG ApS tager dig og dine ønsker alvorligt. Vi giver gerne gode råd om den mest hensigtsmæssige udførelse af dit projekt. Vi løser enhver opgave med samme entusiasme. Det at skulle bygge er et stort og uoverskueligt projekt for de fleste – især hvis du vælger selv at koordinere de forskellige håndværksgrupper. Vi kan tilbyde at tage hele eller dele af opgaven fra jeres skuldre, så I blot skal nyde, at jeres ønske bliver realiseret.
Kontakt os – så ser vi på jeres ønsker og behov, og på hvordan vi sammen kommer videre med projektet.
Husk et besøg samt efterfølgende tilbud er uforpligtende

Jord & beton

DIGE BYG ApS udfører alle former for jord- og betonarbejde ved hovedsageligt boligbyggeri. Fra støbning af fundamenter til etablering af gulve, etageadskillelser, omfangsdræn, faskiner mm.
Vi står også til rådighed ved mindre opgaver som reparation af kældergulve eller sokler og ved etablering af trapper eller støttemure.
Alt arbejde med beton kræver erfarne håndværkere med indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer. Derfor kan du trygt vælge DIGE BYG ApS, hvis du skal have løst en opgave, der involverer betonarbejde.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Tømrer & snedker

Vi udfører mindre tømrer- samt snedkeropgaver. Gipsvægge/lofter, døre og vinduer, trapper, indvendige døre, køkkener, carporte, garager, paneler, vinduesplader mm. Mulighederne er mange og vi står klar til at hjælpe jer
Kontakt DIGE BYG ApS – vi er en meget alsidig virksomhed.